The MatriX
  • Welcome To Ghbsys
  • Use Code :GHB2019 @Checkout for 10% off our hacks
  • CS GO Streaming Version is released. Have fun streaming while cheating!
  • Have a Payment Issue? Send us a Support ticket.
  • Make a thread if you need support or join our discord for live support.
  • Have Suggestions? Make a thread and you'll earn Ghbsys Points for implemented suggestions.
  • Join our discord to stay well connected! Don't forget to integrate your discord to the site

Welcome to [GHB] - GAmEhAcKbAsTaRdS Forum

Welcome to [GHB] - GAmEhAcKbAsTaRdS Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of [GHB] - GAmEhAcKbAsTaRdS Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Sign in to follow this  
Maor4589

Detected Missing Imports

Recommended Posts

Hey.

I've been playing for a long time at the Combat Arms Classic. I also use VIP hacks.
Last weekend, I rebooted my operating system. Initialization was performed correctly and passed successfully.
When I took off the hack from scratch, I tried to inject it as always, and I got an error.
I'm already at a loss! I am a long time trying to fix the problem, but without success. It is important to note that I downloaded all the DLL files and installed a letter in the System32 folder. In addition, I run the Hack as Administrator, and turn off the antivirus.
It's important to note that my operating system is 64-bit

help me! please.
 
 
I click Okay and then I get this error:
 
 

1.png

2.png

Edited by Maor4589

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎12‎/‎4‎/‎2018 at 10:44 AM, kickyoace said:

please refer here to download what is required to run our hacks thankyou

I followed your instructions, and the problem did.

Now I have another problem. When I inject the hack, it shows me a new error:
"Failed To inject image using manual map, Status: 0x00000000"
And then: "okay next error: injection failed! (Reason shown below)"

How do I fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You need to place those dll in system32 wow64 and the loader folder. Also make sure u have 2015 2017 Microsoft visuals x86 x64... that will fix it

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Usman said:

You need to place those dll in system32 wow64 and the loader folder. Also make sure u have 2015 2017 Microsoft visuals x86 x64... that will fix it

Yes, I did it, but the Hack still does not work for me.
Can you write me a private message on the site the nickname on your discord?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/6/2018 at 2:06 AM, Usman said:

You need to place those dll in system32 wow64 and the loader folder. Also make sure u have 2015 2017 Microsoft visuals x86 x64... that will fix it

when u install 2015 and after that 2017 the 2015 version will be removed automatically.. i tried..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@CHiKA read your PM. as well as OP i gave you a special loader. Also @OP just make sure those missing dll are in those folders. like i said system32 wow64 and loader folder

Share this post


Link to post
Share on other sites

chika if you still have problems install the c++ multipack 0.7 from majorgeeks that installs all required packages for every game you would ever need and it hasnt uninstalled anything important and registers all dlls for use in your system so you dont need to touch syswow64 and possibly run into permission errors

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.