The MatriX
  • Welcome To Ghbsys
  • Combat Arms Classic Public is released
  • CS GO Streaming Version is released. Have fun streaming while cheating!
  • Have a Payment Issue? Send us a Support ticket.
  • Make a thread if you need support or join our discord for live support.
  • Have Suggestions? Make a thread and you'll earn Ghbsys Points for implemented suggestions.
  • Join our discord to stay well connected! Don't forget to integrate your discord to the site

Welcome to [GHB] - GAmEhAcKbAsTaRdS Forum

Welcome to [GHB] - GAmEhAcKbAsTaRdS Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of [GHB] - GAmEhAcKbAsTaRdS Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Maor4589

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Maor4589

  • Rank
    Newbie

Previous Fields

  • Country
    Germany

Recent Profile Visitors

134 profile views
  1. Maor4589

    Detected Missing Imports

    Yes, I did it, but the Hack still does not work for me. Can you write me a private message on the site the nickname on your discord?
  2. Maor4589

    Detected Missing Imports

    I followed your instructions, and the problem did. Now I have another problem. When I inject the hack, it shows me a new error: "Failed To inject image using manual map, Status: 0x00000000" And then: "okay next error: injection failed! (Reason shown below)" How do I fix it?
  3. Hey. I've been playing for a long time at the Combat Arms Classic. I also use VIP hacks. Last weekend, I rebooted my operating system. Initialization was performed correctly and passed successfully. When I took off the hack from scratch, I tried to inject it as always, and I got an error. I'm already at a loss! I am a long time trying to fix the problem, but without success. It is important to note that I downloaded all the DLL files and installed a letter in the System32 folder. In addition, I run the Hack as Administrator, and turn off the antivirus. It's important to note that my operating system is 64-bit help me! please. http://www.siz.co.il/my.php?i=zmtuvozntzzi.png I click Okay and then I get this error: http://www.siz.co.il/my.php?i=m52eq2o5ydmu.png